Személyi kölcsön 100 féle célra

Kölcsön, amihez nem kell ingatlan fedezet

Személyi kölcsön 1 nap alatt

Mi  is az a személyi kölcsön?

Egy olyan hitel, ahol a bank nem kér ingatlan vagy egyéb tárgyi fedezetet - ilyenkor a hitelfelvevő rendszeres jövedelmének igazolásásra van szükség.
Igényelhető:
- kezes nélkül,
- rövid futamidővel.

 Előfordulhat, hogy jövedelem igazolásra sincs szükség. Adósságrendező hitelnek ajánljuk!

Mire használható a személyi kölcsön?

Mondhatnánk, hogy bármire, de kifejezetten alkalmas kisebb összegű, drágább hitelek, pl. hitelkártya adósság kifizetésére, vagy az alábbi cálokra: nyaralás, iskolakezdés, ajándékvásárlás, családi rendevények, események finanszírozására.

A személyi kölcsön előnyei

  1. Szabadon felhasználható: nincs kötött cél, a személyi kölcsönök túlnyomó része szabadon felhasználható. Bármilyen hitelcél megoldható személyi kölcsönből. 
  2. Nem kell ingatlanfedezet:  a 10 millió Ft-ot meg nem haladó - személyi kölcsönök esetén nincs szükség  fedezet bevonására, a bank egyedül jövedelmet veszi figyelembe. 
  3. Nagyon gyorsan igényelhető:  a legtöbb banknál már két nap alatt lezongorázható a hitelfelvétel és a kölcsönösszeg folyósítása. Sőt, egyre több bank kínál ügyfeleinek digitális (interneten, online intézhető) megoldásokat.
     
    Mennyi pénzt kaphatok személyi kölcsönként?

Mennyi pénzt kaphatok?

A felvehető kölcsönösszeg bankonként  ugyan változó, de a legtöbbször  500 000 és 10 000 000 forint közötti összegről beszélhetünk. Az, hogy  pontosan mennyi pénzt kaphat, hitelbírálattól függ, amelyet a jövedelmed és a kiadások alapján végeznek.  Mivel ennél  hitelnél csak a jövedelem számít, elméletben a bankok maximum az egy éves jövedelemneknek megfelelő összeget szoktak hitelezni. A gyakorlatban viszont inkább csak a havi igazolható bevételeinek a 3-6-szorosát szokták felkínálni.

Milyen futamidőre számíthatok?

A személyi kölcsönök futamidejét Ön döntheti el,  A futamidőt úgy érdemes tervezni, hogy az alatt valóban vissza is tudja fizetni kölcsönét. A leghosszabb futamidő, amire személyi kölcsönt igényelhető, jellemzően 96 hónap.

Személyi kölcsönt szeretnék...

Válasszon a naponta többször frissülő  kölcsön ajánlatainkból. Ezeket valamennyi magyar bank és pénzintézet legjobb ajánlataiból válogatjuk Önnek.  Tekintse meg a kék linkekre kattintva a részleteket. Az ajánlatokra kattintás ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.  

Hitelközvetítő segítségét kérném...

Ez is megodható:  Ingyenes és kötelezettség nélküli kölcsönajánlatért kattintson ide:   "Hitel ajánlatot kérek". Ajánlatkérését e-mailben továbbítjuk hitelközvetítő munkatársainknak, akik az Ön által megadott elérhetőségeken felveszik Önnel a kapcsolatot. Ha ez 5 munkanapon belül nem történne meg, akkor jelenleg nem tudnak Önnek hitelt ajánlani!

Kinek ajánljuk a személyi kölcsönt?

 - nincs hitelezhető ingatlan
 - viszonylag kisebb összeg elegendő céljai megvalósítására  
 - nem akar hosszú távra eladósodni.

Mekkora összeget kaphatok ha személyi kölcsönt szeretnék ?

Általában százezer - és 7 millió forint között ajánlott, az igazolható jövedelem függvényében.
 

Személyi kölcsön igénylése

Mennyi idő alatt jutok hozzá? 

Az ügyintézés lehet 2 hét, (papírok összegyűjtése, bank kiválasztása, sorban állás...stb.) ha személyesen, egymaga intézi, DE ha ránk bízza, akár 1 nap alatt is elintézzük!

A kölcsön felvételének lépései:  

1. Ajánlatok összehasonlítása és a kiválasztott termék igénylése hitelügyintézőink segítségével.
2. Egyeztetés banki partnerünkkel, előszűrés elkészítése (hogy tudja, mennyi hitelt kaphat).
3. Szükséges dokumentumok banki leadása
4. Hitelbírálat, -  pozitív döntés esetén szerződés a bankkal, és már költheti is... 

Így intézze személyi kölcsönétHogyan kezdjen az ügyintézéshez?

Ne kezdje a bankfiókokat járni - tekintse meg személyi kölcsön ajánlatainkat!
(kék linkek alatt a részletek!)

 - Kérjen szakértői segítséget - hitelközvetítő itt >>

- Ne a reményt, hanem hitelt kereső hirdetését adja fel 30 napra ingyen itt >>  


A szabad felhasználású személyi kölcsön THM értéke 9,74%-21,19%-ig terjedhet, a futamidő 24-84 hónap között érhető el, a hitelösszeg 400 000-9 900 000 Ft között igényelhető. Referencia THM: 9,74% (3 000 000 Ft; 60 hó esetén). A Bankok a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. Az ügyleti kamatláb mértéke a Bank által elvégzett ügyfélminősítés eredménye alapján kerül meghatározásra. A teljes hiteldíj mutató (THM) maximális értéke A1 ügyfélminősítés esetén: 15,33%, A2 ügyfélminősítés esetén: 17,64%, A3 ügyfélminősítés esetén: 21,19%.
Reprezentatív példa hiteldíj mutatókra >>>

Személyi kölcsönök


Online igényelhető hitelek, akár BAR listával is